Makkina
  • Onderhoud, reparatie en keuring van uw machines
  • 24/7 service voor noodgevallen
  • Persoonlijk advies op maat
  • Demo: test uw machine uit!
  • Verhuurlocatie in Goes én Vlissingen

 

Onderhoud en reparatie

Onze vakkundige medewerkers voeren onderhoud en reparaties uit aan uw machines. Op locatie of in onze werkplaats. Voor spoedreparaties kunt u 24/7 bij ons terecht. Is uw machine niet binnen 48 uur te repareren? Dan zorgen we direct voor een vervangende machine! Makkina Services biedt onderhoud en reparaties aan met een onderhoudscontract, maar op basis van nacalculatie is ook mogelijk. Wilt u uw machine laten repareren of is uw machine toe aan een onderhoudsbeurt? Neem dan contact met ons op.

Advies op maat

Gaat u (ver)bouwen en bent u op zoek naar een geschikte machine? Of wilt u de werkplaats van uw bedrijf slimmer inrichten? Bij Makkina krijgt iedere klant persoonlijk advies. Vanaf de eerste minuut denken we met u mee. Bij de aankoop of bij het huren of leasen van een machine, maar ook bij onderhoud en reparaties. We bekijken samen het ontwerp en geven advies dat past bij uw situatie. In onze werkplaats maken we machines klaar voor aflevering. Wilt u zelf een machine opknappen? Als totaalleverancier heeft Makkina veel onderdelen op voorraad. Heeft u behoefte aan advies op maat? Onze medewerkers staan voor u klaar!

Verhuurlocaties

Wilt u een machine huren of leasen en woont u in de buurt van Vlissingen? Dan is de hoofdlocatie van Makkina in Kapelle wellicht te ver rijden. Makkina heeft in de binnenhaven van Vlissingen een tweede locatie waar u uw machine kunt ophalen.

Makkina
Makkina

Volledige service

Demo

Eerst een machine uittesten voordat u tot een aankoop overgaat? Gebruikte en nieuwe machines, zoals een heftruck of reinigingsmachine, kunt u bij ons vanaf een dag tot een week uittesten. Onze medewerkers geven op locatie een demo van de machine. Wilt u een nieuwe machine langer dan een week uittesten? Dan kunt u de machine eerst vrijblijvend huren. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Direct een demo aanvragen? Verstuur dan uw demo aanvraag.

Keuring

Een periodieke keuring van uw machine is in veel gevallen wettelijk verplicht. Bij Makkina kunt u uw machines jaarlijks laten inspecteren, bijvoorbeeld in combinatie met een onderhoudsbeurt.

Garantie

Voor aflevering wordt iedere machine uitvoerig door ons gecontroleerd en gekeurd. U bent verzekerd van een machine die technisch in orde is. Bij nieuwe machines heeft u een standaard fabrieksgarantie van een jaar. Bij gebruikte machines is de garantie drie maanden.