IMG_9202

Wij zijn Makkina Services B.V.. Een bedrijf gevestigd te Goes dat interne transportmiddelen en reinigingsmachines verkoopt, verhuurt, leaset, onderhoudt en repareert. Makkina is dé totaalleverancier in Zeeland op het gebied van hoogwerkers, heftrucks, reachtrucks, stapelaars, pallettrucks, terminaltrekkers en containerhandling. Ook voor onderhoud en keuring van uw machines bent u bij ons aan het juiste adres. Jos de Koster en team staan sinds 2015 voor u klaar. Met onze jarenlange ervaring vóór Makkina hebben we veel kennis in huis. Al onze medewerkers zijn VCA-gecertificeerd.

Waarom Makkina Services?

  • Totaalleverancier met groot aanbod merken
  • Onderhoud, reparatie en keuring van uw machines
  • Persoonlijk advies op maat
  • 24/7 service voor noodgevallen
  • Scherpe tarieven
  • Demo: test uw machine uit!
  • Verhuur locatie in Goes én Vlissingen

Merken

Makkina heeft een groot aanbod nieuwe en gebruikte machines van onder andere Toyota, Linde, Cesab, JLGJungheinrich, Still en Yale. Ook voor reinigingsmachines, zoals veegmachines, schrobmachines, hogedrukreinigers en stofzuigers kunt u bij ons terecht. Met de reinigingsmachines van Meijer, Tennant, HP Clean en Hako is er keuze genoeg. Naast de verkoop van nieuwe en gebruikte machines is verhuur of leasing ook mogelijk. Bent u op zoek naar een machine en wilt u persoonlijk advies? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Nieuws

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste updates en de nieuwste machines van Makkina? Dat kan! Vanaf november 2017 versturen wij één keer per kwartaal een nieuwsbrief. Hiervoor kunt u zich inschrijven onderaan de website. De nieuwsupdates die wij hebben verstuurd, zijn hier nog terug te vinden.

Nieuwsbrief november 2017

Nieuwsbrief februari 2018

Nieuwsbrief mei 2018

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief juli 2019

Daarnaast hebben wij ook een nieuwspagina, waar u alle laatste nieuwtjes van Makkina kunt vinden. Wij zijn natuurlijk ook te volgen via Facebook, InstagramLinkedIn en Twitter. Stay connected!

Makkina