Heftrucks

Toon Filters

Een heftruck is ideaal voor het vervoer van goederen die op pallets staan. Denk bijvoorbeeld aan pallets in een magazijn of op een bedrijventerrein. Bij Makkina kunt u nieuwe en gebruikte heftrucks kopen, huren of leasen tegen aantrekkelijke prijzen. Ideaal voor bedrijven die zware goederen willen verplaatsen binnen hun bedrijf! Makkina verhuurt én verkoopt nieuwe en gebruikte heftrucks van onder andere de volgende merken:

Groot assortiment heftrucks

Vanwege het feit dat we een grote diversiteit hebben aan verschillende heftrucks, vinden we altijd een type wat past bij uw situatie. Zo verkopen en verhuren we onder andere voorladers, stapelaars en pallettrucks. Uiteraard is dit slechts een kleine greep uit ons ruime assortiment. Bij Makkina vindt u dus altijd wel een heftruck welke geschikt is voor uw situatie. Daarnaast focussen we ook op een snelle levertijd. Op die manier heeft u dus de juiste heftruck die u zoekt op het moment dat u hem wilt.

Direct een heftruck nodig?

Wilt u een heftruck voor u of uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder met een advies op maat.