Verzending

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Daarom zullen we er alles aan doen om onze producten naar uw verwachting te leveren. Aan het verzenden zijn uiteraard kosten verbonden. Binnen Nederland gelden de volgende tarieven:

0 – 32 kg                    € 15,00

32 – 300 kg               € 55,00 (mini pallet)

300 – 675 kg             € 75,00 (euro pallet)

Wanneer onze producten naar België verzonden moeten worden, gelden de volgende tarieven:

0 – 32 kg                    € 25,00

32 – 300 kg               € 80,00 (mini pallet)

300 – 675 kg             € 100,00 (euro pallet)

Wanneer het orderbedrag boven de € 750,00 exclusief btw komt, nemen wij de verzendkosten binnen Nederland en België voor onze rekening.

Het is ook mogelijk om onze producten naar een ander land dan Nederland en België te verzenden. Vraag de verzendkosten hiervoor op door een e-mail te sturen naar info@makkina.nl.

Levertijd

Wij doen ons uiterste best om een levertijd aan te houden van 1 tot 3 werkdagen. Het kan zo zijn dat u een product bestelt dat wij niet op voorraad hebben. In dat geval is de levertijd 5 tot 7 werkdagen. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst communiceren wij de levertijd aan u, zodat u weet wanneer u onze producten kunt verwachten.

Betaling

Voor het verwerken van uw betaling maken wij gebruik van Mollie B.V. als betaaldienstverlener. In dit kader kunnen persoonsgegevens met Mollie B.V. gedeeld worden. Wij delen alleen de gegevens binnen deze context die hiervoor strikt noodzakelijk zijn.

Retour

Helaas is het mogelijk dat er ergens iets mis gaat. Wanneer u onze producten wilt retourneren, vragen wij u binnen 14 dagen een e-mail te sturen naar info@makkina.nl. Wij zullen u dan een retourformulier toesturen. De verzendkosten voor het retour sturen van producten zijn voor eigen rekening. Retourneren is enkel mogelijk voor producten met een ongeopende verpakking.

Algemene voorwaarden

Bij het accepteren van de webshop voorwaarden gaat u tevens akkoord met de algemene verkoopvoorwaarden.