Bent u op zoek naar een (elektrische) palletwagen voor uw bedrijf? Makkina Services helpt u graag verder! Ga binnen 24 uur al aan de slag met onze pallettrucks van onder andere BT en Jungheinrich. Deze palletwagens zijn ideaal voor een handmatig horizontaal transport. Er zijn verschillende palletwagens die je met de hand kunt bedienen. Zo zijn er elektrische palletwagens en niet-elektrische palletwagens. Elke type heeft zijn eigen voor- en nadelen. De palletwagens die we verhuren hebben een hefvermogen tussen de 1.400 en 2.500 kilo.

Tweedehands palletwagens

Naast het verhuren van palletwagens verkopen we ook tweedehands gebruikte palletwagens. Dit is ideaal wanneer u een eigen goedkope palletwagen wilt aanschaffen die in goede staat is, maar niet teveel geld uit wil geven. Ook wanneer u op zoek bent naar palletwagen onderdelen of een hoogheffende palletwagen helpen we u graag verder met een oplossing of advies op maat.

Direct een palletwagen huren of kopen?

Wilt u een palletwagen huren of er één kopen? Makkina Services voorziet u graag van de juiste oplossing voor u. Neem contact met ons op voor meer informatie!