Onze nieuwste machines

Bij Makkina vinden we het erg belangrijk dat voor elke situatie een passende oplossing wordt gevonden. We proberen dan ook in het aanbod van onze machines aan te sluiten bij de wensen van onze klanten. Dit heeft ertoe geleid dat we de afgelopen tijd weer twee grote machines aan onze verhuurvloot hebben toegevoegd. Hier kunt u doorklikken naar de machines.

Als eerste hebben we nu een elektrische heftruck die tot wel 8 ton kan heffen, de Mora EP80R! Deze heftruck is voorzien van een driedelige mast met vrije heffing en beschikt over vier ventielen.

Heftruck

Onze verhuurvloot van de hoogwerkers is uitgebreid met de Genie GS4390RT. Deze ruw terrein schaarlift, die aangedreven wordt door diesel, heeft een werkhoogte van 15,1 meter. Het extra grote uitschuifbare platform zorgt ervoor dat een maximale werkplek kan worden gecreëerd. Wanneer het platform is ingeschoven, heeft deze een lengte van bijna 4 meter. Is het platform uitgeschoven, dan is de lengte zelfs meer dan 6,5 meter!

Hoogwerker

Is één van onze machines geschikt voor uw klus, dan horen wij graag van u! We zijn altijd bereikbaar op +31 (0)113-348855 of via info@makkina.nl.

Terug naar nieuwsoverzicht