Online shoppen bij Makkina

Een schrobmachine schrobt, een veegmachine veegt. Eén druk op de startknop en alles doet het!
Of toch niet helemaal…

Webshop

Een schrobmachine schrobt namelijk niet zonder water en een goed schrobmiddel.
En sinds kort bieden wij deze schrobmiddelen online aan!

Bovenaan de website vind je een oranje button met een winkelwagentje, de knop om in onze webshop te komen!

Floorclean en Floorclean Plus, het verschil

In de webshop bieden wij twee schrobmiddelen aan die geschikt zijn voor schrobmachines: Floorclean en Floorclean Plus. Deze producten lijken heel erg op elkaar, zowel qua naam als qua verpakking, maar er zit zeker verschil in! Dit verschil leggen we even voor je uit…

Heb je een fabrieksvloer, waar mensen elke dag met vieze schoenen overheen lopen en waar regelmatig sprake is van stof of andere vervuiling? Dan is Floorclean heel geschikt om te gebruiken. Ook kunnen andere vloeren, zowel binnen als buiten, terrassen en sanitaire ruimtes hiermee goed worden schoongemaakt. Floorclean kan daarnaast ook gebruikt worden voor grond- en tankreiniging. Dit middel schuimt niet, maar ruikt wel lekker fris!

Floorclean Plus daarentegen kan wel schuimen. Dit kun je zelf instellen en hier zo de controle over houden. Dit reinigingsmiddel is sterk geconcentreerd, veel sterker dan Floorclean. Dit middel is meer geschikt voor toepassingen in de industrie. Hiermee kunnen vetten, olievlekken en andere industriële vervuilingen goed verwijderd worden. Uiteraard is dit middel ook te gebruiken bij grond- en tankreiniging. Na het schrobben even afspoelen met water en alles is weer brandschoon!

Eén druk op de startknop…

Nu je bij Makkina zo makkelijk het geschikte schrobmiddel kunt bestellen, is het alleen nog een kwestie van de juiste hoeveelheid in de schrobmachine aanlengen met water.
En dan… één druk op de startknop en alles doet het! Schrobben maar!

Andere producten

Naast de vloerreinigers Floorclean en Floorclean Plus verkopen we ook nog schuimreinigers en desinfectiemiddelen. Neem eens een kijkje achter de shop-knop!

De komende tijd gaan we de webshop verder uitbreiden met andere producten, zodat je hier straks nog veel meer andere producten kunt vinden voor het schoon maken én schoon houden van jouw huis, bedrijf, fabriek of machines!

En heb je tips of ideeën voor andere producten die ook wel in de webshop zouden passen?
Laat het ons weten, we gaan graag met jouw tips aan de slag!

Terug naar nieuwsoverzicht