Makkina Services, Yale-dealer!

‘People. Products. Productivity.’

Zo luidt de slogan van Yale Materials Handling. Dit bedrijf is al meer dan 137 jaar werkzaam op het gebied van hefwerkzaamheden. Ook is het één van de oudste, oorspronkelijke fabrikanten van heftrucks in de wereld. En wist u dat Yale de enige producent is die heftrucks in Nederland produceert?

Yale kent een wereldwijd netwerk van meer dan 150 dealers. In Nederland zijn tien heftruckbedrijven dealer van Yale. En Makkina Services is er één van! Maar waarom zijn wij dealer van het merk Yale?

De slogan van Yale is het antwoord. ‘People. Products. Productivity.’ De inhoud van deze woorden bevat de kernzaken waar Makkina Services ook voor staat.

People. Onze klant is onze belangrijkste partner. Onze medewerkers zijn toegewijd om onze belangrijkste partners te helpen. Yale gaat voor blijvende persoonlijke relaties en onderling vertrouwen

Products. We rusten niet op onze lauweren, maar zorgen ervoor dat uitdagingen van onze klanten opgelost kunnen worden. Yale produceert een complete reeks vorkheftrucks en magazijntrucks, met een hefvermogen van 1.000 kg tot wel 16.000 kg!

Productivity. U heeft doelen die u wilt bereiken. Mogelijk heeft u daar machines bij nodig. Wij leveren deze machines, het middel om uw doel te bereiken. Maar dat niet alleen. Wij bieden ook de onderdelen en het onderhoud. Een manier om u te helpen uw bedrijf efficiënter te runnen.

Wij mogen ons nu dealer van Yale noemen. ‘People. Products. Productivity’. Dat is waar we ons voor willen inzetten. En wie weet rijdt u binnenkort dan wel op een mooie nieuwe gele Yale heftruck!

Terug naar nieuwsoverzicht