Toyota

Toon Filters

Bent u op zoek naar elektrische heftrucks, vorkheftrucks of reachtrucks van Toyota? Dan bent u bij Makkina aan het juiste adres. We hebben een zeer uitgebreid aanbod nieuwe en gebruikte trucks van Toyota die u kunt kopen of huren. Het is daarnaast ook mogelijk om machines van Toyota te leasen.

Elektrische vorkheftrucks

Zoekt u een heftruck voor laden, lossen, stapelen en horizontaal transport? Dan zijn de Toyota Traigo elektrische vorkheftrucks zeer geschikt. Deze elektrische heftrucks met drie of vier wielen zijn beschikbaar in 24, 48 en 80 volt. De krachtige Traigo heftrucks van Toyota zijn bestuursvriendelijk, wendbaar en compact en daardoor zeer geschikt voor smalle ruimtes.

Vorkheftrucks met verbrandingsmotor

Makkina heeft een uitgebreid aanbod vorkheftrucks met verbrandingsmotor. De Toyota Tonero vorkheftrucks zijn ideaal voor zwaar werk of verplaatsing van meerdere pallets. De modellen van Toyota Tonero zijn uitgerust met een transmissie met koppelvormer of hydrostatische transmissie en zijn beschikbaar in LPG of diesel. De vorkheftrucks zijn compact en duurzaam en hebben een hefcapaciteit van 1,5 tot 3,0 ton en 3,0 tot 8,0 ton. Alle vorkheftrucks van Toyota zijn uitgerust met het unieke stabiliteitssysteem System of Active Stability (SAS). Hiermee is zowel de bestuurder als de lading verzekerd van goede bescherming tijdens het rijden, draaien en heffen. SAS verhoogt hiermee de productiviteit en veiligheid op uw werkplaats.

Reachtrucks

Het aanbod reachtrucks van Toyota is bij Makkina enorm. Van reachtrucks voor eenvoudige toepassingen en smalle ruimtes tot sterk presterende reachtrucks en reachtrucks voor hoge prestaties met een unieke kantelbare cabine. We bieden reachtrucks aan die u zowel binnen als buiten kunt gebruiken en hebben een speciaal model voor lange lasten.

Toyota heftruck bestellen

Bent u geïnteresseerd in een heftruck van Toyota? Neem contact met ons op voor advies. Bij Makkina denken we altijd met u mee. We adviseren u graag bij de aankoop, het huren of leasen van uw heftruck. We bekijken samen met u welke heftruck het beste bij uw werkzaamheden past.

Toyota onderdelen en accessoires bestellen

Bij Makkina kunt u ook terecht voor onderdelen en accessoires voor uw Toyota heftruck. Wilt u bijvoorbeeld de stoel van uw heftruck vervangen of heeft uw heftruck nieuwe lampen nodig? Zoekt u een andere mast of vorklengte voor uw heftruck? Bij Makkina hebben we veel Toyota onderdelen en accessoires op voorraad! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Service, onderhoud en reparaties

Bij Makkina leveren we uitstekende service. U krijgt bij ons altijd persoonlijk advies op maat. Na de aankoop, het huren of leasen van uw Toyota heftruck kunt u ook bij ons terecht voor onderhoud en reparaties aan uw machine. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.