Tennant

Toon Filters

Tennant biedt allesomvattende reinigingsoplossingen voor grondige reiniging van binnen- en buitenvloeren. Makkina verkoopt, verhuurt en leaset het complete assortiment reinigingsmachines van Tennant met onder andere schrobzuigmachines, veegmachines, veegschrobmachines, polijstmachines, eenschijfsmachines, tapijtextractiemachines, stofzuigers en straatveegmachines.

Tennant reinigingsmachine bestellen

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte reinigingsmachine van Tennant voor het reinigen van harde binnen- of buitenvloeren of tapijt? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Onze experts adviseren u graag over een passende reinigingsmachine die naadloos aansluit op uw reinigingsbehoeften.

Tennant onderdelen en accessoires bestellen

Makkina heeft veel Tennant onderdelen en accessoires op voorraad. Is de slang of het spuitpistool van uw Tennant reinigingsmachine aan vervanging toe? Of zoekt u een extra zijborstel? Neem contact met ons op.

Service, onderhoud en reparaties

Bij Makkina krijgt iedere klant persoonlijk advies bij de aankoop of het huren of leasen van een reinigingsmachine. Ook voor onderhoud en reparaties aan uw professionele Tennant reinigingsmachine bent u bij ons aan het juiste adres.