Linde

Toon Filters

Linde heftrucks

Heftrucks van het merk Linde zijn superieur van kwaliteit en hebben zichzelf wereldwijd al vaak bewezen. Bij Makkina hebben we een groot aantal Linde heftrucks, reachtrucks, stapelaars en pallettrucks in het assortiment.

Bedieningsgemak en betrouwbaarheid

Heftrucks, reachtrucks, stapelaars en pallettrucks van Linde onderscheiden zich van andere merken vanwege hun bedieningsgemak en betrouwbaarheid. Om die reden is Linde ook één van de bekendste merken ter wereld.

Linde heftruck bestellen

Wilt u een heftruck, reachtruck, stapelaar of pallettruck van Linde bestellen? Makkina heeft zowel nieuwe als gebruikte machines van Linde te koop en te huur. Ook leasen is bij onze Linde heftrucks mogelijk. Makkina heeft een verhuurlocatie in Vlissingen. Dankzij onze snelle levertijd bent u snel voorzien van een oplossing die past bij uw situatie. Heeft u interesse of wilt u meer weten over het aanbod van Linde bij Makkina? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder met een advies op maat.

Linde onderdelen en accessoires bestellen

Is de stoel van uw Linde heftruck aan vervanging toe? Zoekt u een andere mast of wilt u een andere vorklengte voor uw Linde heftruck uitproberen? Ook dan bent u bij Makkina aan het juiste adres. Veel onderdelen en accessoires hebben we zelfs op voorraad. U hoeft dus niet lang te wachten op uw bestelling! Neem contact met ons op om uw onderdelen en accessoires te bestellen.

Service, onderhoud en reparaties

Uitstekende service voor onze klanten staat bij ons voorop. Naast ons persoonlijke advies op maat bij de aankoop of het huren van uw Linde heftruck, reachtruck, stapelaar of pallettruck, voeren we ook onderhoud en reparaties uit.