Jungheinrich

Toon Filters

Wilt u een heftruck, reachtruck of stapelaar van Jungheinrich kopen, huren of leasen? Elektrische palletwagens, heftrucks en trekkers, stapelaars, reachtrucks, palletwagens, smalle gangen trucks, diesel en LPG heftrucks en orderpicktrucks: Makkina levert alle modellen van Jungheinrich. Deze machines zijn vooral geschikt voor het omslaan, transporteren, opslaan of verzamelen van goederen.

Jungheinrich heftruck bestellen

Makkina heeft veel verschillende nieuwe en gebruikte heftrucks van Jungheinrich. Bent u geïnteresseerd in deze machines en wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Onze experts adviseren u bij de aankoop, het huren of leasen van uw machine.

Jungheinrich onderdelen en accessoires bestellen

Bij Makkina hebben we verschillende onderdelen en accessoires voor uw Jungheinrich heftruck op voorraad. Bent u op zoek naar een andere mast voor uw heftruck? Of zijn de lampen aan vervanging toe en wilt u snel nieuwe bestellen? Neem snel contact met ons op, dan heeft u de onderdelen en accessoires meestal de volgende dag nog in huis!

Service, onderhoud en reparaties

Service staat bij Makkina hoog in het vaandel. Onze experts denken altijd met u mee en geven passend advies op basis van uw werksituatie. Naast de aankoop, het huren of leasen van uw Jungheinrich heftruck, kunt u bij ons ook terecht voor onderhoud en reparaties. Daarnaast is onze servicedienst 24/7 beschikbaar voor noodgevallen.