JLG

Toon Filters

De innovaties van JLG tillen uw werk naar een hoger niveau. JLG staat bekend om hun sterke, veelzijdige hoogwerkers met de meest recente heftechnologie. Makkina verhuurt het complete assortiment van JLG. Hierbij kunt u onder andere denken aan hoogwerkers met dieselmotor, elektrisch en hybride aangedreven hoogwerkers, personenliften, goederenpickers, schaarliften en verreikers. We hebben zowel nieuwe als gebruikte machines van JLG te huur.

JLG hoogwerker huren

Heeft u een hoogwerker nodig en bent u geïnteresseerd in de JLG hoogwerkers van Makkina? Bij Makkina helpen we u graag met het maken van de juiste keuze. Makkina verhuurt JLG hoogwerkers voor zowel de korte als de lange termijn. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

JLG onderdelen en accessoires bestellen

Huurt u een JLG hoogwerker voor een langere tijd en is de accu aan vervanging toe? Of wilt u misschien een bredere werkbak? Makkina heeft verschillende JLG onderdelen en accessoires op voorraad.

Service, onderhoud en reparaties

Wilt u uw JLG hoogwerker laten repareren of is uw hoogwerker toe aan een onderhoudsbeurt? Makkina heeft een uitgebreide servicedienst. Ook voor APK-keuring van uw JLG hoogwerker kunt u bij ons terecht.