Hako

Toon Filters

Hako is gespecialiseerd in reinigingstechniek en stadsreiniging. Van vegen, veeg-zuigen en schrob-zuigen tot straatreiniging: de machines van Hako bieden de oplossing.

Hako reinigingsmachine bestellen

Bent u op zoek naar een schrobzuigmachine, veegmachine, zuigmachine of een combinatie daarvan? Of wilt u meer weten over de stadsreinigingsmachines van Hako? Neem dan contact met ons op. Makkina verkoopt, verhuurt en leaset alle reinigingsmachines van Hako. We hebben zowel nieuwe als gebruikte machines in het assortiment.

Hako onderdelen en accessoires bestellen

Ook voor onderdelen en accessoires van uw professionele reinigingsmachine bent u bij Makkina aan het juiste adres. Of het nu gaat om nieuwe slangen, een extra zijborstel voor optimale reiniging of hydraulische hooglediging voor het eenvoudig en veilig legen van stof… Alle onderdelen en accessoires van Hako zijn bij ons snel leverbaar!

Service, onderhoud en reparaties

Naast ons persoonlijke advies op maat bij de aankoop, het huren of leasen van uw reinigingsmachine van Hako, kunt u ook voor onderhoud en reparaties bij Makkina terecht. Heeft u een spoedvraag? Onze servicedienst is 24/7 bereikbaar voor noodgevallen.