Genie

Toon Filters

Makkina verhuurt het complete assortiment hoogwerkers van Genie. Bij Makkina kunt u nieuwe of gebruikte schaarhoogwerkers, telescoophoogwerkers, kniktelescoophoogwerkers, rupstelescoophoogwerkers, verreikers, aanhangerhoogwerkers, masthoogwerkers, materiaalliften en eenpersoonsliften van Genie huren.

Genie hoogwerker huren

Bent u op zoek naar een hoogwerker en wilt u meer weten over de verhuur van Genie hoogwerkers bij Makkina? Neem dan contact met ons op. Onze experts adviseren u graag over de mogelijkheden. Ook onderdelen en accessoires voor uw Genie hoogwerker kunt u bij Makkina bestellen.

Genie onderdelen en accessoires bestellen

Als u een hoogwerker van Genie voor een langere periode huurt, kan het zijn dat u op zoek bent naar nieuwe onderdelen of accessoires. Makkina levert onder andere accu’s, wielen en werkbakken van Genie hoogwerkers. Neem contact met ons op om onderdelen en accessoires voor uw Genie hoogwerker te bestellen.

Service, onderhoud en reparaties

Vanaf de eerste minuut denken we met u mee. Bij het huren van uw Genie hoogwerker, maar ook bij het leveren van onderhoud en het uitvoeren van reparaties. Bekijk onze servicemogelijkheden en neem contact met ons op voor meer informatie.