Cesab

Toon Filters
Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Zoekt u een heftruck, stapelaar, pallettruck of reachtruck van Cesab? Bij Makkina verkopen, verhuren en leasen we alle modellen heftrucks van Cesab.

Elektrische vorkheftrucks

Makkina levert elektrische vorkheftrucks van Cesab met drie of vier wielen. We hebben zowel compacte, wendbare modellen van 24 volt (B200-serie) als modellen voor intensief, middelzwaar en zwaar gebruik (B300-, B400-, B600- en B800-serie) van 48 tot 80 volt.

Diesel- en LPG vorkheftrucks

Naast de elektrische vorkheftrucks van Cesab, biedt Makkina ook diesel- en LPG-vorkheftrucks aan met een hydrodynamische en hydrostatische aandrijving. Deze vorkheftrucks zijn geschikt voor hoge prestaties op middellange en lange afstanden, of wanneer u vaak van rijrichting moet wisselen.

Stapelaars

Bent u op zoek naar een stapelaar van Cesab? Makkina heeft stapelaars voor lichte (S100-serie), normale (S200-serie) en zwaardere inzet (S300-serie). De elektrische stapelaars van Cesab zijn geschikt voor uiteenlopende toepassingen voor intern transport.

Pallettrucks

De pallettrucks van Cesab zijn betrouwbaar, compact en makkelijk in gebruik. De Cesab P-200 elektropallettrucks zijn hierdoor zeer geschikt voor kantoren, drukkerijen, in de detailhandel of andere soortgelijke bedrijven. Makkina levert ook de Cesab P-300 pallettrucks met meerijplatformen voor interne transporttoepassingen. Deze pallettrucks zijn ideaal voor het afleggen van lange afstanden.

Reachtruck

Makkina heeft reachtrucks van Cesab die speciaal ontworpen zijn voor bedrijven met beperkte ruimte. Ondanks het compacte ontwerp hebben de reachtrucks van Cesab een hefcapaciteit tot 2500 kg en een hefvermogen van maximaal 12,5 meter.

Cesab heftrucks bestellen

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe heftruck van Cesab? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Onze experts staan voor u klaar en voorzien u van persoonlijk advies dat past bij uw werksituatie. Wilt u liever een gebruikte heftruck, stapelaar, pallettruck of reachtruck van Cesab kopen, huren of leasen? Ook dat is mogelijk! Wij nemen graag de mogelijkheden met u door. Bij Makkina hebben we voor iedere situatie een oplossing.

Cesab onderdelen en accessoires bestellen

Ook voor onderdelen en accessoires voor uw Cesab heftruck, zoals voorzetapparatuur of andere masten, kunt u bij ons terecht. Onderdelen en accessoires zijn bij ons altijd snel leverbaar.

Service, onderhoud en reparaties

Naast ons persoonlijke advies op maat bij het kopen, huren of leasen van uw Cesab machine, kunt u ook bij ons terecht voor onderhoud en reparaties. Makkina heeft vakkundige medewerkers in dienst die u in iedere situatie kunnen helpen.