Hoogwerkers

Bent u op zoek naar een hoogwerker voor uw bedrijf? Dat kan eenvoudig en snel bij Makkina Services! We verhuren diverse typen hoogwerkers, zodat er altijd wel één is die geschikt is voor uw situatie. Met een hoogwerker kunt u op een veilige manier werken op hoger gelegen plaatsen. Ideaal dus voor de bouw en de industrie, maar er zijn ook talloze andere mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan de brandweer of het reinigen van boten of schepen.

Beschikbare hoogwerkers bij Makkina Services

Hoogwerkers zijn er in verschillende soorten en maten. Zo hebben we hoogwerkers met verschillende reikwijdtes, hoogwerkers op accu en zelf-rijdende hoogwerkers. Uiteraard wilt u wel de juiste hoogwerker huren die past bij uw situatie. Wanneer u een hoogwerker wilt huren, is het van belang om te kijken naar de klus waarvoor u de hoogwerker wilt gebruiken. We helpen u graag bij het kiezen van een hoogwerker die geschikt is voor uw klus. U kunt bij ons verschillende hoogwerkers huren:

Schaarhoogwerker

Ideaal om recht omhoog te gaan. Verrijdbaar met wielen en rupsbanden. Er zijn ook schaarhoogwerkers met stempelpoten beschikbaar.

Telescoophoogwerker

Zowel verticaal als horizontaal wendbaar. Verrijdbaar met wielen en rupsbanden.

Knikarm hoogwerker

Variant op de telescoophoogwerker, en vooral handig op oneven grond. Verrijdbaar met wielen en rupsbanden.

Direct een hoogwerker huren

Een hoogwerker huren is bij Makkina Services zo geregeld. Voer uw aanvraag in, ontvang direct een oplossing op maat, en binnen no-time staat er een hoogwerker voor u klaar! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze medewerkers. We helpen u graag verder.