Toyota ruwterrein heftruck

Bent u op zoek naar een heftruck in Zeeland of omgeving? Bij Makkina Services verhuren, verkopen én leasen we diverse nieuwe en gebruikte heftrucks vanuit onze werkplaats in Goes of vanuit onze service locatie in Vlissingen. Vanwege ons brede assortiment heftrucks is er altijd wel een voertuig wat past bij uw situatie. Zo hebben we bijvoorbeeld speciale heftrucks voor in smalle gangen en magazijnen, maar we hebben ook ‘normale’ heftrucks die zeer geschikt zijn voor op (de grotere) bedrijfsterreinen.

Heftruck huren, kopen of leasen

Bij Makkina Services kunt u heftrucks eenvoudig huren, kopen of leasen. Dankzij onze snelle levertijd bent u ook snel geholpen. Wilt u voor uw bedrijf in Zeeland of omgeving een eigen heftruck aanschaffen? Dan is een gebruikte heftruck wellicht iets voor u. Dit zijn heftrucks die al eerder gebruikt zijn en daardoor aantrekkelijker geprijsd zijn dan volledig nieuwe heftrucks. Uiteraard zorgen we er wel voor dat de gebruikte heftrucks in perfecte staat verkocht worden.

Heftruck in Zeeland

Heeft u interesse in het kopen van een heftruck bij Makkina Services in Zeeland? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een offerte. We voorzien u graag van een vrijblijvend advies over de mogelijkheden!