Veegmachines

Toon Filters

Veegmachines zijn ideaal voor het schoonmaken en schoon houden van uw werkruimte. Denk bijvoorbeeld aan het schoon houden van uw loods, magazijn of bedrijfsterrein. Met een veegmachine veegt u een grote vloer eenvoudig schoon. Ideaal dus wanneer er bijvoorbeeld iets is omgevallen en dit opgeruimd moet worden.

Diverse veegmachine modellen

Makkina heeft veegmachines in verschillende varianten. Het grootste verschil tussen veegmachines is de mogelijkheid om op de machine te zitten:

Veegmachine lopend model

Hierbij loopt u achter de veegmachine aan. Dit is een prima oplossing voor de kleinere loodsen en magazijnen.

Veegmachine zittend model

Hierbij zit u op de veegmachine. Dit is een ideale oplossing wanneer u een middelgroot tot groot magazijn of loods heeft, aangezien uw medewerkers dan niet het hele pand door hoeven te lopen.

Veegmachine aanschaffen of huren?

Makkina heeft veegmachines in verschillende uitvoeringen. Zo zijn er kleine en grote veegmachines, die beschikken over verschillende breedtes. Zo is er altijd een oplossing die past bij uw situatie. Vraag direct een offerte aan om een veegmachine te kopen of te leasen. Het is ook mogelijk een veegmachine direct te huren. Heeft u moeite met het kiezen van de juiste veegmachine? Neem gerust eens contact op om de mogelijkheden te bespreken en we geven u graag een passend advies!