Schrobmachines

Toon Filters

Een schrobmachine is een ideale en efficiënte oplossing om uw vloer schoon te maken. Schrobmachines worden veel gebruikt in productieruimtes, werkplaatsen en winkels. Bij Makkina kunt u schrobmachines zowel huren als kopen. Daarnaast is leasing ook mogelijk. We verkopen twee varianten: de zit- en de loopuitvoering. Afhankelijk van het te schrobben oppervlak is de zit variant een al dan niet betere oplossing.

Waar moet je op letten bij schrobmachines?

Bij het aanschaffen of huren van een schrobmachine dient u onder andere op de volgende eigenschappen te letten:

  • De inhoud van de schone watertank
  • De inhoud van de vuile watertank
  • De werk- en dweilbreedte
  • De grootte van het schoon te maken oppervlakte

Uiteraard kan Makkina u voorzien van een passend advies dat past bij uw situatie. Zo bent u verzekerd van een schrobmachine die voldoet aan uw eisen en wensen. Wilt u een gebruikte schrobmachine aanschaffen? Ook dan kunt u terecht bij Makkina. Op deze manier kunt u tegen een aantrekkelijke prijs zelf de eigenaar worden van een schrobmachine.

Direct een schrobmachine kopen of huren

Wilt u direct een schrobmachine huren? Vul dan het verhuurformulier in. Vraag een offerte aan als u liever een schrobmachine wilt kopen of leasen. U krijgt van ons direct passend advies voor welke schrobmachine het beste bij uw situatie past, gevolgd door een snelle levertijd!