Hogedrukreinigers

Toon Filters

Wilt u een machine of gebouw onder hoge druk reinigen? Makkina heeft een groot aanbod warm water en koud water hogedrukreinigers. Wij bieden deze reinigers aan van onder andere de merken HP Clean, Kärcher, Puli Tecno en Meclean. U kunt bij ons een machine kopen, huren of leasen. Onze hogedrukreinigers zijn zeer geschikt voor het intensief reinigen van gebouwen, machines en terrassen. Daarnaast worden de reinigers veel gebruikt in de visindustrie, landbouw en recreatiesector.

Hogedrukreiniger bestellen

Wilt u een hogedrukreiniger bestellen? Bij Makkina bent u verzekerd van snelle levering. De reinigers zijn direct uit voorraad leverbaar, zijn scherp geprijsd en van uitstekende kwaliteit. U kunt bij ons voor zowel nieuwe als gebruikte hogedrukreinigers terecht. Wij geven advies dat aansluit op de werkzaamheden die u met de hogedrukreiniger wilt uitvoeren. Wilt u advies over welke hogedrukreiniger het beste bij uw situatie past? Neem dan contact met ons op, voor een passende oplossing.

Onderdelen en accessoires voor uw hogedrukreiniger

Makkina heeft naast een groot aanbod hogedrukreinigers ook verschillende onderdelen en accessoires op voorraad van diverse merken. Is de zeep van uw hogedrukreiniger op? Of bent u op zoek naar goede roterende slangenhaspels, spuitlansen of vuilfrezen? Neem dan contact met ons op.